Понеділок, 06.05.2024, 22:06Вітаємо на форумі Гість | Головна | Реєстрація/Sign Up | Вхід/Log In

Форма входу

Пошук по сайту

Міні-ЧАТ

Повідомлення



Останні публікації

********
********
Videofilm uroczystości
200 – lecie kościoła Świętego Stanisława w Tarnorudzie.
В розділ VIDEO-матеріали завантажено 3 фільми приурочені події святкування 200-річчя храму в селі Тарноруді.
Відео - матеріал про похід на Стінку для вшанування пам'яті трагічно загиблих 1945 року
********
********
********
Приємного перегляду

Портали/сайти

Сторінками газет та TV



Свобода - тернопільська газета





Оцінка сайту

Оцініть сайт Фащівки
Всього відповідей: 314

Відвідувачі

Статистика переглядів

free counters

Реквізити сайту:


electronic mail:
gebev1961@gmail.com
evgyb@yahoo.com

Вино в домашніх умовах - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Технології для сільськ. господарства » Готуємо СМАЧНО ! » Вино в домашніх умовах (Рецепт Любомира)
Вино в домашніх умовах
ЄвгенДата: Неділя, 12.07.2020, 19:25 | Повідомлення # 1
Пом. модератора
Група: Адміністратори
Повідомлень: 157
Репутація: 4
Статус: Offline
Рецепт Любомира.

1. (1-й день). Пом'яти виноград руками (або обережно пресом, щоб не розім'яти кісточки).
2. Разом з шолухою, все це 4 дні має відстоятись (за цей час виноградна шолуха спливе). Все це перемішуємо 1-2 рази в день.
3. (5-6 день). Наступний етап. Відділяємо сік винограду від шолухи через марлю.  Ставимо віджатий сік під водяний затвор на 7 днів (за цей період утвориться осад).

4. (12-13 день). Через 7 днів акуратно зціджуємо чистий сік, залишивши осад. Осад виливаємо, як непотріб.  До чистого виноградного соку добавляємо цукор з розрахунку: на 1 літр соку - 150 г цукру.
Знову ставимо під водяний затвор на термін місяць-півтора (або допоки не перестануть виділятись бульбашки в бутилці з водою).
****
5. (Через місяць-півтора). Коли вино перестане "грати" (бродити), зливаємо його тим же способом, відділивши від осаду. Ставимо під водяний затвор на 2 місяці.
6. Після двох місяців, повторно зціджуємо вино, залишаючи невеликий осад на дні і отримуємо готовий винний напій (вино). Розливаємо по пляшках.
На все затрачено орієнтовно 4 місяці.
Прикріплення: 2301003.jpg (59.8 Kb)
 
Форум » Технології для сільськ. господарства » Готуємо СМАЧНО ! » Вино в домашніх умовах (Рецепт Любомира)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

New-forum uCoz-forum GD Свобода IP WebPlus тИЦ WebSpidTest PROXI x-sity