Неділя, 05.05.2024, 01:54Вітаємо на форумі Гість | Головна | Реєстрація/Sign Up | Вхід/Log In

Форма входу

Пошук по сайту

Міні-ЧАТ

Повідомлення



Останні публікації

********
********
Videofilm uroczystości
200 – lecie kościoła Świętego Stanisława w Tarnorudzie.
В розділ VIDEO-матеріали завантажено 3 фільми приурочені події святкування 200-річчя храму в селі Тарноруді.
Відео - матеріал про похід на Стінку для вшанування пам'яті трагічно загиблих 1945 року
********
********
********
Приємного перегляду

Портали/сайти

Сторінками газет та TV



Свобода - тернопільська газета





Оцінка сайту

Оцініть сайт Фащівки
Всього відповідей: 314

Статистика переглядів

free counters

Реквізити сайту:


electronic mail:
gebev1961@gmail.com
evgyb@yahoo.com

Тальберг - Комаровський. Хто бреше? - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » COVID-2019 » Карантин 2020 (гігієна та лікування) » Тальберг - Комаровський. Хто бреше? (Структура коронавірусу і програмування клітин)
Тальберг - Комаровський. Хто бреше?
ЄвгенДата: П`ятниця, 27.03.2020, 18:59 | Повідомлення # 1
Пом. модератора
Група: Адміністратори
Повідомлень: 157
Репутація: 4
Статус: Offline
Майже два тижні карантину і знову МОЗ закликає: "...при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтеся вдома!  Самоізоляція - найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування."
Дальше у закликах йдеться про режим надзвичайної ситуації, про відповідальність за порушення санітарних норм і рекомендації мити руки, а під час кашлю прикривати рот паперовою хустинкою.
На мессенджер приходить повідомлення переглянути це відео, що я роблю і поширюю вам для прегляду:


Перейшовши на сторінку YouTube бачу багато схвальних відгуків, хоч є і заперечення. Хотів і сам заперечити, але побачив другу частину відео цього самого лікаря: https://u.to/qLvsFw
Кого зацікавила така методика лікування, подивіться третю частину: https://youtu.be/aYC5nM2qpcY
Інший відомий нам всім Комаровський заперечує те, що розповідає Тальберг. Дивіться самі:


Скажіть, хто каже правду, а хто бреше. Коли в лікуванні на  covid-19 немає чогось спільного серед цих "світил" в галузі медицини. Ось тому і вирішив створити форум для обговорення.
Що ж являє собою коронавірус (коротко)?
Вірус — це паразитичний спосіб збереження та поширення інформації, і більше нічого. Вірусна частинка — неживий об’єкт, який за межами клітини поводиться як хімічна речовина і не проявляє ніяких ознак життя.
Віруси не живуть, вони користуються життям істот, яких вражають.
Коронавірус складається з живих та неживих клітин (унікальне створіння чи механізм). Описується як "організми на межі життя".
Клітини мають здатність відтворюватись, множитись. Мають свій генетичний ДНК (в коронавіруса це - РНК) в якому міститься уся інформація послідовності дій відтворення що знаходиться в капсулі.

Як тільки клітини вірусу потрапляють в наше тіло - починають працювати, встромляючи в клітину свої рецептори. Рецептори у вигляді ніжок (дивіться малюнок), кожна з яких являється клітиною-ключем, а наша клітина - замком. Підібравши "ключ" - входить в клітину нашого тіла і ламає систему рибосом нашої клітини, що продукує білок для організму.
Подорожуючи тілом вірусна РНК перебудовує всю життєдіяльність клітини нашого тіла і програмує її таким чином, що утворюється білок, який потрібен йому для створення генетичний матеріалу і капсул своїх копій вірусних часток.
Але це відбувається тільки в тому випадку, якщо клітиною це перепрограмування сприймається некритично і вона не здатна відрізнити її від власної програми, що призводить до її загибелі. Це і є стратегія вірусу!
Людське тіло стає машиною зі створення вірусів. Саме через те віруси часто вважають клітинами неживими, оскільки самі по собі не мають механізму, який виконує всю цю роботу — їм потрібні клітини вашого тіла.
Отже коронавірус діє за інструкцією продукувати білок знову і знову, створюючи мільйони вірусів.
Усі вони заповнюють клітину і рухаються до клітинної мембрани, руйнуючи таким чином клітинний процес. Потім вони переміщуються до нових клітин, аби повторювати цей цикл знову.
Оскільки клітини руйнуються та відмирають, у тілі виникає імунна реакція. Все це разом створює симптоми, які ми відчуваємо.
Наша імунна система розпізнає чужорідні тіла в організмі та почне їх атакувати (підвищення температури, утворення мокроти, збільшене вироблення лейкоцитів). Тіло посилає сигнал виробляти антитіла, які виробляє наша власна ДНК у якій знаходяться інструкції по утворенню захисної системи.
Ферменти ядра копіюють правильні ланцюжки вірусної РНК, і відправляють її до рибосом у клітинах. Ті в свою чергу зчитують інформацію і починають створювати відповідні білки (антитіла), які відправляються на "війну" з вірусами.
Та біда в тому, що імунна система не виявляє вірус одразу. Ось чому в нас йде так багато часу на те, щоб побороти вірус, якого за цей час стає дуже багато. Тож коли люди підхоплюють коронавірус, наша здорова імунна система має тижні на те, щоб його побороти (Джерело: https://u.to/kKrsFw).

*****
Прикріплення: 8134158.jpg (400.6 Kb)
 
ЄвгенДата: П`ятниця, 27.03.2020, 21:46 | Повідомлення # 2
Пом. модератора
Група: Адміністратори
Повідомлень: 157
Репутація: 4
Статус: Offline
  При простуді чи ГРВІ.
  Цікавий метод для зниження  (навіть нормалізації) температури у дитини провели молоді лікарі на виїзді.
  Полягає в розтиранні тіла розведеною навпіл з водою горілкою.
  Розтирання від пяток до грудей і плеча (дуже інтенсивно). Тільки-но один хтось закінчує розтирання верхньої частини тіла, інший лікар (або хтось з домашніх), вже приступає до розтирання нижніх кінцівок дитини.
  І так - 7 разів !!! Температура швидко приходить в норму.
В одній з публікацій знайшов, цитую:
"Не рекомендується дитину розтирати спиртом або горілкою з метою зниження температури тіла, бо це може призвести до звуження периферичних судин, що ще більше погіршить ситуацію. Щоб збити температуру у дитини, розтирання можна проводити тільки водою кімнатної температури, але тільки якщо дитина добре реагує на цю процедуру. При плачі або крику, розтирання краще припинити, інакше температура може тільки підвищитися" (кінець цитати).
  Це вже вирішувати вам, але я описав про розведену горілку.

Метод записаний зі слів очевидців.
 
Форум » COVID-2019 » Карантин 2020 (гігієна та лікування) » Тальберг - Комаровський. Хто бреше? (Структура коронавірусу і програмування клітин)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

New-forum uCoz-forum GD Свобода IP WebPlus тИЦ WebSpidTest PROXI x-sity